oct. 8, 2016
3228 Views
23 0

Carrer de Petritxol de Barcelona

Written by

El carrer de Petritxol de Barcelona són 130 metres de llarg i 3 d’ample. Mitjançant els seus mosaics, podem veure la història del que antigament van ser els costums del carrer i de BarcelonaArt, llibreries i xocolateries és el que fa d’aquest carrer un dels més populars i bonics del centre de Barelona.

L’any 1959 es va convertir en el primer carrer de la ciutat en la qual només els vianants podien accedir.

Imatges dels mosaics en el carrer de Petritxol de Barcelona

Auca del Senyor EsteveMosaics en el carrer PetritxolMosaics en el carrer PetritxolMosaics en el carrer PetritxolMosaics en el carrer PetritxolMosaics en el carrer PetritxolMosaics en el carrer PetritxolMosaics en el carrer PetritxolMosaics en el carrer PetritxolMosaics en el carrer PetritxolMosaics en el carrer PetritxolGrafit del cartell de Picasso pel menú dels 4 Gats

Xocolateries en el carrer de Petritxol de Barcelona

Granja Pallaresa

Granja la Pallaresa en carrer PetritxolDes de 1947 que va deixar de ser una lleteria, podem anar a provar qualsevol dels seus delícies. El millor de tot? La xocolata (o suís) amb xurros, ensaïmades o pastes que tinguin acabades de fer. També trobem flam de buit, crema catalana, mató de Montserrat, quallades, arròs amb llet, etc.

Granja Dulcinea

Dulcinea en carrer Petritxol

Una granja en la qual serveixen la millor xocolata amb xurros de la ciutat. Segueix conservant tal com era el 1930, que va deixar de ser una taverna del segle XVIII per convertir-se en aquest deliciós i llaminer local. Dalí i Guimerà van passar per les seves seients i parets de fusta.

Xocoa

Amb dos salons petits a l’interior, el més curiós que té són unes pilotes fetes de galeta i recobertes amb xocolata blanca, amb llet o caramel. Per seguir en la seva línia habitual i no deixar de banda les seves favorits, no podien faltar els seus pastissos de xocolata, el xarxa velvet, pastís de llimona, moltes varietats de galetes i begudes per prendre asseguts.

On s’ubica el carrer Petritxol a Barcelona?

Article Categories:
Degustacions

Comments to Carrer de Petritxol de Barcelona