jul. 7, 2013
3769 Views
5 0

Le Cité de l’Espace a Toulouse, França

Written by

La Ciutat de l’Espai és un parc temàtic orientat cap a l’espai i la conquesta d’aquest, que ocupa 3,5 hectàrees als afores de Toulouse (França).

Fou inaugurat al juny del 1997, i s’hi poden visitar models a escala real del coet Airane 5 (55 metres d’alçada), l’Estació Espacial MIR i mòduls de la nau espaial Soyuz. Un planetari de 140 seients i diversos espectacles durant el dia.

TerradomeEs pot pujar a bord de l’Estació Espacial MIR, la rèplica exacta de la cèlebre estació russa que va servir per alguns test del terra.

El Terr@dome s’hi descobreixen formes de vida increïbles que ja existeixen en llocs extrems de la Terra, i que s’intenta extrapolar la possibilitat que també existeixin en altres llocs de l’Univers.

El Moon Runner és un simulador de desplaçament llunar. Serveix per experimentar la lleugeresa del desplaçament llunar i moure’s de la mateixa manera que ho fan els astronautes a la Lluna.

Estació MIREs pot assistir a una projecció IMAX 3D, en una pantalla gegant alta com un edifici de 6 pisos… pel·lícules rodades a l’espai… immersió garantida.

El sistema solar al complet es va descobrint per les diferents sales de les instal·lacions des d’on es pot interactuar amb les maquetes dels planetes. En la visita es pot experimentar amb diverses andròmines astronàutiques, de forma interactiva.

Article Tags:
·
Article Categories:
Visita

Comments are closed.