ag. 20, 2011
3116 Views
5 0

Despertador I-Feel Music

Written by

Aquest despertador de Legnoart el vaig adquirir a Focalia sota el lema “despertar-te pel matí envoltat per les notes de la teva cançó preferida i immers en la fragància que adores: només l’I-Feel Music pot donar-te ambdós placers exclusius”.

I-Feel Music es basa en el concepte innovador d’integrar dues tecnologies avantguardistes: àudio i ambientador d’última generació.

El cartutx d’aromes sòlids (SFR), un sistema que dispersa tot tipus d’olors de forma natural i inclús quan el sistema d’àudio d’alta fidelitat proporciona un so òptim de reproducció.

Es disposa d’un ampli assortiment de funcions que poden fer-lo un dels sistemes d’àudio més complerts del mercat, disposa d’una radio amb 20 sintonies predefinides, despertador amb funció “sleep”. Connexions d’àudio entrants i sortints amb d’altres equips. El controlador MP3 pot llegir arxius a través d’un port USB o d’una targeta SD, inclús serveix com a estació de càrrega i reproducció per a tots els models d’IPod i IPhone.

Personalment el tinc connectat a un IPod nano (com mostra la imatge) amb un munt de cançons que em serveixen per despertar-me tranquil•lament o de forma de més activa, això depèn de com el configuris, les aromes exòtiques que tinc adquirides i que em desperten amb la música escollida, són: “old england”, “himalaya mountains”, “middle east”, “passion” i “welcome”.

Article Categories:
Curiositats

Comments to Despertador I-Feel Music

  • La idea d’aixecar-se amb olors inspiracionals és genial… tot i q prefereixo apretar el botó del comandament a distància, olorar el perfum i no llevar-me xD

    Albert 24 agost, 2011 16:02