gen. 18, 2012
3121 Views
5 0

Gin Mare

Written by

Gin Mare és una gin super premium nascuda a Barcelona. Creada amb botànics autènticament mediterrani s i destil•lada en un petit alambí florentí que atorga un irrefutable  segell d’autor. Gin Mare neix en una petita ermita ubicada en un antic poble de pescador de la Costa Dorada del Mediterrani.

El clima, la gastronomia, lifestyle i l’escapada es fonen amb els seus botànics estrella: oliva arbequina, farigola, alfàbrega i romaní.

L’artesania en les maceracions de cada botànic i les destil•lacions individuals de Gin Mare ens traslladen a conèixer un genuí gin d’autor, cada element s’harmonitza en un procés superior a les 36 hores per obtenir que cada botànic s’expressi en total harmonia en el blend final.

La paraula “Mare” té un gran pes en tota la cultura mediterrània, des del seu significat literal que en llatí significa Mar fins a connotacions maternals en altres llengües; es pot afirmar que Gin Mar engloba el concepte “Mare Nostrum” que unifica totes les comunitats que viuen sota la influència màgica del Mediterrani.

La graduació és de 42,7 graus.

La pàgina web oficial de Gin Mare.

Article Tags:
Article Categories:
Degustacions

Comments are closed.