Feb 13, 2016
1005 Views
8 0

Jägermeister

Written by

El Jägermeister és un licor a base d’herbes que es produeix i s’embotella a Wolfenbüttel, a la Baixa Saxònia (Alemanya). És una beguda “d’esperit digestiu” similar al d’altres amargs estomacals del centre d’Europa, com el Gammel Dansk de Dinamarca, Unicum d’Hongria i de Becherovka de la República Txeca, si bé Jägermeister té un sabor més dolç.

Contràriament al que es diu, aquest licor no conté sang d’uapití.

Com es fa el Jägermeister?

Jägermeister LleidaEls seus ingredients inclouen 56 herbes, fruites, arrels i escorces de cítrics com les espècies, regalèssia, anís, llavors de rosella, safrà, gingebre, baies de ginebre i ginseng.

Es molen i es submergeixen en aigua i alcohol 2 o 3 dies.

Després es filtra i s’emmagatzema en bótes de roure durant un any, aproximadament.

Es torna a filtrar i es barreja amb sucre, caramel, alcohol i aigua.

Es torna a filtrrar i s’embotella.

Com es serveix el Jägermeister?

Es recomana mantenir-lo al congelador a -18 graus i servir-lo molt fred. Té un 35% d’alcohol i es pot prendre sol o amb gel, podent-lo afegir amb suc de taronja, cacau, llet o begudes energètiques.

xupito Jägermeister

Article Categories:
Degustacions

Comments are closed.

JosepMRodes.cat
Un web d'en Josep M Rodés