oct. 8, 2016
1797 Views
22 0

La Granja, Barcelona

Written by

La Granja es va fundar l’any 1872, i contenia en el seu interior una vaqueria situada en una gran sala en el fons de la botiga. La part de davant estava destinada la venda de la llet i altres derivats làctics. Disposar de vaques a l’interior no era un fet aïllat ni estrany ja que altres granjes de la ciutat també en tenien.

La Granja

Amb els anys la botiga es reformà, l’estable i les vaques desaparegueren. Es va deixar al descobert un espai que contenia amagat sota el guix de les parets. Ara és un dels atractius més importants de l’establiment: una part de la muralla romana de Barcino. Aquesta troballa fou degudament restaurada i ara lluieix amb tot el seu esplendor.
Un altre element important de l’establiment és la façana i la porta decorades amb estil modernista.

La GranjaLa Granja

En La Granja disposen d’una carta farcida de pastissets, xocolates, tes i infusions, refrescos, entrepans, licors i cafès, molts cafès. Sorprenen la gran quantitat de combinats que tenen i que compliquen deliciosament el moment de la tria. El cafè amb mel? Amb soja? Millor l’americà? O potser el mexicà (cafè, canyella i llima)? I el marroquí (amb canyella i pebre negre)? Siguin aquests o sigui un simple tallat, us complaurà l’atenció amb què se serveixen els cafès en aquesta casa. Així com la seva escuma densa, espolsada amb una miqueta de cacau, l’aroma, el sabor… I també el tracte familiar que ofereixen als clients, el somriure sempre present, l’agradable fil musical, el pas lent de les hores, la tranquil·litat i tota la tarda per endavant per gaudir-ne.

Imatge 360º de La Granja

La Granja comerç emblemàtic

La Granja és un comerç emblemàtic de la ciutat de Barcelona. Al terra del carrer i davant de la porta d’accés de La Granja, l’Ajuntament de Barcelona hi va col·locar una placa de “reconeixement als seus anys de servei a la ciutat”

La Granja

On s’ubica La Granja?

Article Categories:
Degustacions

Deixa un comentari