maig 9, 2016
1312 Views
11 0

Marbella

Written by

Marbella és una ciutat i municipi del sud d’Espanya. Pertany a la província de Màlaga, en la comunitat autònoma d’Andalusia, comarca de la Costa del Sol Occidental.

El casc antic té un encant especial i un caràcter molt andalús. Carrers estrets i blanques vianants condueixen a la Plaça dels Tarongers, on es troba l’Ajuntament. També hi ha nombroses places amb un encant i ambient molt especial.

Marbella centre és la part nova i moderna de la ciutat. És on es troben la majoria dels comerços, bancs i empreses, distribuïts al voltant del seu artèria principal, l’Avinguda Ricardo Soriano. Donar una passejada pel passeig marítim de vianants és molt agradable. Ben pavimentat, part de marbre i part d’albero, el passeig marítim comença al port pesquer de La Bajadilla i arriba fins a Puerto Banús, uns 6 km. aproximadament.

La Milla d’or de Marbella

Aquest tram comprèn la zona des del final de la via principal Ricardo Soriano fins a l’entrada a Puerto Banús. Considerada la zona de luxe de Marbella, la seva reputació s’inicia amb l’obertura de l’hotel Marbella Club a mitjans dels anys 50, pel Príncep Alfonso de Hohenlohe.

Conegudes famílies de l’elit i aristocràcia europea van construir la seva casa d’estiu a aquesta zona. El que va motivar que Marbella es convertís en un exclusiu destí d’estiu. Moltes d’aquestes viles existeixen en l’actualitat.

Avui dia, aquesta zona compta amb els hotels més prestigiosos, nombrosos restaurants i botigues al llarg de la via principal i reconeguts beach clubs dels hotels a primera línia de platja. És la zona on s’ubica el Palau de la família Reial d’Aràbia Saudita, una còpia de la Casa Blanca, o conegudes discoteques com Olivia Valere.

Imatges

Marbella costa del SolMarbella costa del SolMarbella costa del SolIMG_8533Marbella costa del SolMarbella costa del SolMarbella costa del SolMarbella costa del SolMarbella costa del SolMarbella costa del SolMarbella costa del Sol

On s’ubica Marbella?

Article Tags:
·
Article Categories:
Visita

Comments are closed.