jul. 27, 2018
97 Views
1 0

Paella d’Ànec

Written by

El gran xef del grup ens ha fet una paella d’ànec boníssima. En un diumenge esplèndid amb piscina al jardí de casa seva. No es pot demanar més per acabar el mes de juliol.

Paella d’ànec

El procés d’elaboració de la paella d’ànec ha estat:

  1. Amb una bona paella i el sistema de trípode amb bombona de gas.
  2. Es dispensa un bon sofregit amb nabius, ceba i oli.
  3. S’afegeix l’ànec ben desfilat i fua.
  4. L’arròs que no hi falti mai en una paella!
  5. I finalment el caldo per fer xup-xup…
  6. Per la presentació final, imatge de l’entrada, s’hi afegeix talls de pernil d’ànec.

Resultat…

Tots hem repetit! I finalment piscina, avui hem estrenat l’accessori Dome de la GoPro. Serveix per fer fotos aquàtiques amb una part de la lent dins i l’altra meitat fora. Pots veure el resultat:

Dome GoPro piscina

Article Tags:
Article Categories:
Degustacions

Deixa un comentari

JosepMRodes.cat
Un web d'en Josep M Rodés