Ago 28, 2011
3239 Views
4 0

Paellada Alcarràs 2011

Written by

5a edició del concurs culinari “Lo Cullerot” de les Festes Majors d’Alcarràs, aquest any la paella porta dos ingredients imprescindibles per participar: sèpia i gambes. Es realitza tot el procés culinari a les instal·lacions del recinte del Pavelló Polivalent, un cop realitzada, serà menjada per la colla que l’ha realitzat.

Això és una il·lustració de la participació d’enguany de la colla A.E.I. (una sigla que significa: Afegits, Empresarials, Invisibles) de 15 integrants de diferents localitats de la zona de Lleida.

[book id=’1′ /]

Aquest any, la paella ha sortit com sempre, boníssima!

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Degustacions

Comments to Paellada Alcarràs 2011

  • Fa molt bona pinta!

    Paella 28 Agost, 2011 23:26
JosepMRodes.cat
Un web d'en Josep M Rodés