maig 15, 2011
1301 Views
6 0

Paintball

Written by

Els dos cops que he jugat al Paintball han estat:

  • Amb els companys de la feina per gaudir d’un dia d’activitat d’esport extrem (fora de la feina), vam fer paintall i miniquads amb un gran dinar final. L’escenari d’aquest Paintball era a Puigverd (Lleida) i era un camp tancat amb estructures inflables per protegir-te i avançar al camp contrari. Maig 2010.

HPIM0638HPIM0652HPIM0646

  • Per un comiat de solters. El Paintball era per la carretera de Binèfar cap Osca on l’escenari era més realista i guerrer. Maig 2011

DSC00019DSC00017

El Paintball és un esport en el qual els participants utilitzen pistoles d’aire comprimit, per disparar petites boles de pintura contra els altres jugadors. En essència és un joc de persecució, ja que els jugadors tocats per boles de pintura durant el joc són eliminats.
Normalment en una partida de paintball s’enfronten dos equips amb la finalitat d’eliminar a tots els jugadors de l’equip contrari o aconseguir l’objectiu (com capturar la bandera o eliminar a un jugador en concret). Un joc de paintball típic no professional sol trigar entre els 10 i 20 minuts. El nombre de boles de pintura són les mateixes per cada persona dins del grup, determinada aquesta quantitat abans de començar l’activitat, podent escollir dins les tarifes 100 o 200 boles, que amb la segona opció es sol jugar sobre unes 2 hores i mitja , amb l’opció d’adquirir mes durant el joc en cas de quedar-se sense.
Des del seu naixement, el paintball ha enganxat a una multitud de jugadors ocasionals o permanents, i contràriament al que pugui semblar, les estadístiques de les asseguradores indiquen que el paintball és un dels esports més segurs, fins i tot més que el gol.

DSC00008

HPIM0660

Article Tags:
Article Categories:
Aventures

Comments are closed.