ag. 15, 2011
3433 Views
5 0

Parc aquàtic PortAventura – Costa Caribe, Tarragona

Written by

El Parc aquàtic de PorAventura Costa Caribe, es troba al costat del parc temàtic PortAventura, un resort en Salou, el sisè parc temàtic més visitat d’Europa.

L’entrada només a Costa Caribe té un cost per persona de 24 euros on hi hauràs d’afegir prèviament l’aparcament d’uns 7,50 euros pel cotxe (si has vingut en cotxe) i posteriorment uns 7 euros per una taquilla (familiar) privada on guardar la roba i els teus objectes personals. La taquilla s’obra i es tanca amb una clau “única” subjectada a una polsera, totalment submergible.

PorAventura Costa Caribe

Les atraccions aquàtiques tipus ràpids són

  • The Mambo and Limbo, és un parell de tobogans amb aigua constant que provoca una lliscada més ràpida. Els tobogans estan  entrecreuats, això permet que puguis competir amb un company/a per veure qui arriba abans al gran splash del seu final. Vam comprovar en les múltiples baixades que el tobogan de color groc (o crema), el situat a la dreta, s’arriba abans…
  • El Tifón, com l’atracció anterior però amb més intensitat, també inclou l’aigua que provoca una baixada més ràpida i humida, però enlloc de baixar per un tobogan (plataforma oberta) baixes per un túnel (com una canalera o tubera gegant), l’obscuritat s’apodera de tu i no saps on estàs ni que t’espera.  Una de les atraccions més divertides i la que vam repetir més al final. Els tobogans són un de color verd de baixada més suau i un altre de color groc (o crema) de baixada més agressiva.
  • El Río Loco, l’atracció de més llarga durada (pots anar donant voltes de forma indefinida) i més tranquil•la, doncs es tracta de  vorejar la piscina central per aquest un riu (una canal gegant). Aquí pots agafar un flotador individual o doble, els dos són enormes, suficients per pujar-t’hi damunt i anar flotant per tot el riu amb diferents ones, ràpids, cascades, etc.
  • El Torrente, com si fessis ràfting.  Es pugen 4-5 persones en una barca rodona des de dalt d’un tobogan gegant per on l’aigua baixa a dojo, ja et pots agafar fort en les corbes, no et tombes mai però la sensació hi és present i sembla possible…
  • Barracudas, un tobogan més amb corbes i aigua que provoca una baixada més ràpida, aquest cop baixes amb un flotador individual o doble, els mateixos del Río Loco.

Altres zones

  • El triangle de les Bermudes, en la gran piscina central en fora d’U, cada hora es programen ones amb diferent intensitat que simulen un mar agitat.
  • Bahama Beach,  en costa de la piscina central hi ha un seguit d’hamaques per descansar i escoltar l’onatge. També et pots estirar a la vora de la piscina (com una vora de mar) en el seu granulat terra blanc (llàstima que no sigui d’arena), i deixar-te cobrir per l’aigua a mig cos en horitzontal, una fantàstica sensació caribenya.

Altres zones, pels infants

Els petits i les petites s’ho poden passar d’allò més bé i amb total seguretat en la Zona Indoor,i les seves atraccions de La Laguna de Woody i el Junior Slides.
Els restaurants són: Pirata Pizza, Reggae Cafe, La Cabana, La Cangosta i Iguana Snacks. Els menús surten per uns 15 euros aproximadament, no és molt barat però et quedes bé.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Visita

Comments are closed.