juny 12, 2017
3388 Views
15 0

Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

Written by

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida és, una aposta estratègica i ambiciosa per a Lleida. Fixa els seus valors en la innovació, la qualitat, l’especialització, el dinamisme, el prestigi científic i acadèmic.

La Universitat de Lleida (UdL) i l’Ajuntament de Lleida, són els socis fundadors i integrants a parts iguals del Consorci del Parc. L’any 2005, el Parc esdevé una realitat

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (Pcital) està ubicat en un indret emblemàtic de la ciutat: el Turó de Gardeny. Ocupa part de l’antic complex militar ubicat al Turó de Gardeny de la ciutat de Lleida. Suposa la recuperació per a la ciutat i la reintegració en la vida ciutadana d’un espai emblemàtic desplaçat del dia a dia lleidatà a causa, precisament, dels seus usos militars.

A dins de l’edifici de l’H1 hi ha una gran escultura surrealista de l’escultor Leandre Cristòfol i Peralta (Os de Balaguer, 1908 – Lleida, 1998).  Hi ha una miniatura d’aquesta detallada com “volums estàtics” al MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya).

En el Pcital s’ubiquen moltes empreses tecnològiques. En l’edifici H1 en concret s’ubiquen empreses com SEMIC (empresa on hi treballo), Lleida.net, IFR, GFT i Indra.

volums estàtics de Leandre Cristòfol i Peralta

Imatges 360º de l’H1 del Pcital

 

 

On s’ubica el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida?

 La web oficial del Pcital és http://www.parcteclleida.es

Article Categories:
Visita

Comments to Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida