set. 5, 2011
3378 Views
6 0

Thermomix

Written by

Gràcies a “Cárnicas Serrano” i la seva campanya “Pásate a Serrano” del concurs “vida fácil” aquesta Thermomix ocupa un lloc destacat a la meva cuina.

Vorwek és una empresa de qualitat amb més 125 anys ocupant una posició de lideratge dins del desenvolupament tecnològic alemany. Un dels seus productes estrella és el robot de cuina Thermomix: multi funcional, compacte i únic.  Com es cita en la seva pàgina web oficial:

Thermomix de Vorwek és sinònim de qualitat superior, elegant disseny i innovació tècnica, la simplicitat en la cuina. Realitza les funcions de més de 12 electrodomèstics i fa la vida més fàcil. Aquest robot multi talent únic en el mercat pesa, pica, barreja, bat, talla, atrotina, mol, polvoritza,  amassa, emulsiona i també cuina i pràcticament es neteja sol. Un robot de cuina multi funció amb el que la cuina resulta més divertida i amb el que tant els cuiners novells com els professionals obtenen excel·lents resultats. Aquest robot de cuina és fiable, durador i innovador, fins la data, ha registrat 23 patents, a més el seu disseny ha rebut el premi “red dot design award”.

Cuina sana i econòmica.

El  consum elèctric suposa un màxim de 1.000 watts. Del control sobre la temperatura (escalable entre 37ºC i 100ºC )  és interessant saber que el seu calor màxim està calculat per conservar totes les propietats dels aliments que cuina (per exemple: els fregits a la paella sobrepassen aquesta temperatura eliminant propietats i convertint els olis en greixos saturats i perjudicials pel nostre organisme, amb Thermomix això no passa, tot és saludable).

Cultura i comunitat.

La venta directa del producte implica un tracte pròxim, personalitzat i de confiança. Ràpidament et dones compte que tenir una Thermomix a casa és més que un producte, és tota una cultura: les seves receptes que es compten per milers i els seus usuaris per desenes de milers. Es realitzen cursos i trobades gratuïtes on es mostren novetats i demostracions pràctiques de receptes de tot tipus amb consells i trucs, es comparteixen experiències.

Enllaços d’interès:

Article Tags:
Article Categories:
Curiositats · Degustacions

Comments to Thermomix